Make your own free website on Tripod.com
NakPonakYo?
Lagoo

HOME

Apa ada dengan aku | Favorite Links | Contact Me | Lagoo | Video | Sanggar

musicline.gif

Beberapa lagu baru saya letakkan di bawah neh untuk korang beban ke bawah.  Tak dapatlah nak letak banyak banyak, maklumlah space kecik maaa.... Di dalam senarai kat bawah saya senaraikan lagu lagu melayu, hindustan, english dan sebagainya.  Jadi korang boleh check kat situ, kalau ade korang berkenan, kontek saya then saya boleh letakkan di ruangan beban ke bawah supaya korang boleh download, atau pun saya emel deret kat korang.
 
[Cara beban ke bawah:  Letak kursor ke lagu pilihan, then klik-kanan tikus dan pilih "save target as"]

new01.gif

Camelia - Rindu padanya (Sure Heboh Melaka)

Yusry KRU - Warna kehidupan (Sure Heboh Melaka)

Vince - Mengapa harus cinta

Beyonce - Work it out

Gareth Gates - Any one of us

Gareth Gates feat Siti Nurhaliza - Say it isn't so

Dido - Here with me

Blue - Fly by

______________________________
                LAGU MELAYU
______________________________

Siti Nurhaliza

Akademi Fantasia

m 0-9

m A-C

m D-F

m G-I

m J-L

m M-O

m P-R

m S-U

m V-Z

______________________________
                ENGLISH SONG
______________________________

e 0-9

e A-C

e D-F

e G-I

e J-L

e M-O

e P-R

e S-Z

Ingin jugak ku alami, apa kata, tiba tiba suatu hari tanpa kedengaran satu muzik pun